Business hf-fagpakke

Business hf-fagpakke

Interesserer du dig for tal, økonomi og samfundsforhold? Drømmer du om en karriere inden for f.eks. oplevelsesøkonomi, finanssektoren eller salg og marketing? Så er denne fagpakke noget for dig.

 

På denne fagpakke vil du komme til at arbejde med virksomhedsetablering og udvikling. Du vil få viden om konkurrence og organisatoriske/økonomiske handlemuligheder i virksomheder og arbejde innovativt med løsninger til virksomheders økonomiske udfordringer. I matematik får du konkrete redskaber til at beregne og løse erhvervsmæssige problemstillinger.

I løbet af din hf-uddannelse vil der være brobygningsforløb til relevante samarbejdspartnere. Brobygningsforløbet skal være med til at afklare dine fremtidsdrømme og styrke dig i dit valg af uddannelse.

Uddannelsen kvalificerer dig primært til de kortere og mellemlange uddannelser og består af en række obligatoriske fag samt en række valgfag.

Brug Adgangskortet til at se, hvilke videregående uddannelser en hf-uddannelse ruster dig til.  Du udfylder blot fagene og deres niveauer.

Fagpakkefag
Erhvervsøkonomi C
Matematik B
Obligatoriske fag
Dansk A Dansk A
Engelsk B Engelsk B
Kultur og samfundsfag (KS) Kultur og samfundsfag (KS)
Matematik C
Naturvidenskabelig faggruppe (NF)
Et af følgende praktisk/musisk valgfag i 1 hf
Billedkunst C
Design og arkitektur
Drama C
Idræt C
Mediefag C
Musik C
Et af følgende valgfag på B-niveau i 2 hf. Fag markeret med * kræver c-niveau i 1 hf
Billedkunst B*
Biologi B
Drama B*
Idræt B*
Kemi B
Matematik B
Mediefag B*
Musik B*
Naturgeografi B
Samfundsfag B

Skemaet

Skemaet er fastlagt, men der kan naturligvis altid komme ændringer.