Besøg Holstebro Gymnasium og HF

Holstebro Gymnasium og HF arrangerer hvert år flere begivenheder, som åbner op for, at du kan komme og besøge os.

Book et besøg via nedenstående.

Hvis du har spørgsmål, så ring til os eller skriv til os på chatten på hjemmesiden.

I 8. klasse kan du komme på introduktionskursus hos os. Her vil du opleve skolens hverdag, både fagligt og socialt. Det sker gennem Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU). Det foregår i foråret.

Vi har desuden aftaler med en række lokale folkeskoler om andre forløb, som f.eks. Folkeskoletilbud, som kan bidrage til at du kan lære skolen og fagene at kende.

Derudover arrangeres der Åbent Hus hvert år i januar, en lørdag formiddag og en tirsdag aften.

Skolen er dog altid åben for et besøg fra dig, hvis du har brug for det. Du er velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere med en studievejleder.

Hvis du vil have et sjovt indblik i skolens liv og muligheder, så følg os på Instagram eller Facebook eller se vores lidt skøre præsentationsfilm med Youtuberen GuldDennis herunder.

Besøgsdag på Holstebro Gymnasium og HF

Vi glæder os meget til at invitere dig indenfor på vores hyggelige skole! En god mulighed for at opleve fagene og stemningen på Holstebro Gymnasium og HF er ved at deltage i en besøgsdag.

På en besøgsdag oplever du et udsnit af vores fag, og du oplever skolens sociale miljø. Vores elevguider sørger for at du får en hyggelig og lærerig dag.

Du kan tilmelde dig en besøgsdag herunder: 

Se eventuelt en kort video herunder om vores to uddannelser – præsenteret af crazy Youtuber Guld-Dennis!

Se Film