Arrange­menter

Dimission 28. juni 2024

28. juni 2024 afholdes dimission for afgangselever og forældre på Holstebro Gymnasium og HF.

Dimissionen er en festlig begivenhed, hvor studenterne får overrakt beviser.

Desuden vil rektor og elever fra både STX og HF holde taler, ligesom der vil være fællessang og stemningsfyldte korindslag.

Dimissionen afvikles over to omgange efter følgende plan:

Kl. 9-10:

2n, 2o, 3a, 3b, 3k og 4v

Kl. 11-12:
2p, 2s, 3d, 3x, 3y og 3z

Efter hver runde af dimissioner er skolen vært ved et let traktement.

Vi glæder os til at se alle elever og deres forældre.

Hver elev må medbringe 2 gæster.

Åben Skole og Orienteringsaften 2025

Åben Skole og Orienteringsaften

ÅBEN SKOLE: Lørdag 11. januar 2025, kl. 9.00-13.00

Kom og oplev, når hele gymnasiet er i fuld sving. Der er undervisning for vores elever i mange forskellige fag og områder på både HF og STX. Du kan også få en snak med elever, lærere eller studievejledere om, hvordan det er at gå på gymnasiet. Vi byder på en bolle og lidt juice eller kaffe. Tilmelding er ikke nødvendig.

ORIENTERINGSAFTEN: Torsdag 30. januar 2025 kl. 19-20.30

Kom indenfor på gymnasiet til en aften, hvor du får indblik i skolens uddannelser og sociale miljø. Du kan også få en snak med elever fra både STX og HF, lærere eller studievejledere om, hvordan det er at gå på gymnasiet. Vi byder på lidt sødt og kaffe eller juice. Tilmelding er ikke nødvendig.