Arrange­menter

Åben Skole 2023

Åben Skole

Lørdag 14. januar 2023 kl. 9.30-12.00

Holstebro Gymnasium og Hf slår dørene op til Åben Skole, hvor kommende elever og deres forældre kan se skolen, få informationer om det kommende valg af ungdomsuddannelse og i det hele taget få et indblik i skolens liv og hverdag.

Vi flytter en hel undervisningsdag til lørdag den 14. januar, og der bliver fyldt med elever og lærere på skolen, så man kan få et godt indblik i en hverdag på gymnasiet.

Begge skolens uddannelser – STX og HF – er åbne i hele tidsrummet fra 9.30-12.00, og vejledere og skolens ledelse vil være til stede for en snak om valg af ungdomsuddannelse.

Vores elevguider vil vise dig rundt, og vi serverer selvfølgelig lidt godt til ganen undervejs.

Vel mødt, vi glæder os til at se dig.

Orienteringsaften 2023

Orienteringsaften

Onsdag 1. februar 2023 kl. 19.00-21.00

Holstebro Gymnasium og Hf indbyder til Orienteringsaften, hvor kommende elever og deres forældre kan se skolen og få informationer om det kommende valg af ungdomsuddannelse. Der vil indledningsvist være fællessang og et oplæg ved skolens rektor, hvorefter man kan høre om skolens forskellige HF-fagpakker og studieretninger på STX.

Lærere, vejledere og skolens ledelse vil være til stede for en snak om valg af ungdomsuddannelse. Desuden vil vores elevguider kunne vise dig rundt, og vi serverer selvfølgelig lidt godt til ganen undervejs.

Vel mødt, vi glæder os til at se dig.