BLIV EN DEL AF FREMTIDENS DNA…

Drømmer du om at tage en spændende ungdomsuddannelse, som åbner døre til mange forskellige videregående uddannelser? Så er Holstebro Gymnasium og HF noget for dig!

Hos os kan du tage både STX og HF. Vores uddannelser giver dig mulighed for at blive fx eksempel læge, ingeniør, fysioterapeut, advokat, lærer, IT-konsulent, pædagog, musiker, journalist og meget mere.

Vi går målrettet efter at give dig to spændende og sjove dage, hvor vi vil præsentere dig for de mange forskellige fag og vores varierende hverdag. Du kommer også til at møde elever fra skolen, som kan fortælle mere om at være elev hos os.

I forbindelse med dit besøg på skolen bliver du præsenteret for både HF og STX, og du kommer også til at høre om vores talenttilbud, frivillige aktiviteter og de mange forskellige fagpakker og studieretninger.

På Holstebro Gymnasium og HF kommer du til at opleve en skole, hvor der er fokus på fællesskab, rummelighed og faglighed, og hvor der arbejdes fokuseret på at skabe et miljø, hvor alle trives og bliver udfordret uanset, hvem de er.

Dit besøg på skolen kommer blandt andet til at bestå af besøg i en HF-/STX-klasse, undervisning med skolens dygtige lærere, møde med elever og rundvisning af elevguider.

Vi glæder os til at se dig til introduktionskursus på Holstebro Gymnasium og HF!

Praktiske informationer:

Mødested: Skolens hovedindgang kl. 8.15, hvor en af vores lærere tager imod dig. Først får du en introduktion, hvor du hører om introduktionskurset, skolen og vores to uddannelser. Du møder også vores elevguider, som viser dig og dine kammerater rundt på skolen og svarer på dine spørgsmål.

Mødetid: Kl. 08.15 – 13.10.

Kantine: Skolen har en kantine, hvor du blandt andet kan købe sandwich, salater, lune retter og drikkevarer.

Hvordan kommer du til skolen: Bybus 1 og 1U kører til skolen.

Adresse: Døesvej 64, 7500 Holstebro.

Ansvarlig: Uddannelseschef Troels Clausen. Hvis du har spørgsmål til introduktionskurset, kan du kontakte Troels eller skolens administration på  TC@hogym.dk  eller  97414222.

Tidspunkt: Uge 8, 9, 10, 11, 13, 16.

Introkursus til HF/STX (8. klasse)