BLIV EN DEL AF FREMTIDENS DNA…

Drømmer du om at tage en spændende ungdomsuddannelse, som åbner døre til mange forskellige videregående uddannelser. Så er Holstebro Gymnasium og HF noget for dig! Hos os kan du tage både STX og HF. Vores uddannelser giver dig mulighed for at blive fx læge, ingeniør, fysioterapeut, advokat, lærer, IT-konsulent, pædagog, musiker, journalist og meget mere.

Vi går målrettet efter at give dig to spændende og sjove dage, hvor vi vil præsentere dig for de mange forskellige fag og vores varierende hverdag. Du kommer også til at møde elever fra skolen, som kan fortælle mere om at være elev hos os.

I forbindelse med dit besøg på skolen bliver du præsenteret for både HF og STX, og du kommer også til at høre om vores talenttilbud, frivillige aktiviteter og de mange forskellige fagpakker og studieretninger

På Holstebro Gymnasium og HF kommer du til at opleve en skole, hvor der er fokus på fællesskab, rummelighed og faglighed, og hvor der arbejdes fokuseret på at skabe et miljø, hvor alle trives og bliver udfordret uanset, hvem de er.

Dit besøg på skolen kommer bl.a. til at bestå af besøg i en hf/stx-klasse, undervisning med skolens dygtige lærere, møde med elever, rundvisning af elevguider og mulighed for at stille spørgsmål til en studievejleder.

 

Vi glæder os til at se dig til introduktionskursus på Holstebro Gymnasium og HF!

Praktiske informationer:

Mødetid: Kl. 08.00 – 13.10.

Mødested: Benyt skolens hovedindgang, hvor vi tager imod dig. Dit besøg begynder med en introduktion til skolen og vores uddannelser, og du får udleveret program for dit besøg. Du møder også vores elevguider, som viser dig og dine kammerater rundt på skolen og svarer på dine spørgsmål.

Kantine: Skolen har en kantine, hvor du kan købe sandwich, lune retter, salater mv.

Hvordan kommer du til skolen: Bus 1 og 1U kører til skolen.

Adresse: Døesvej 64, 7500 Holstebro

Ansvarlig: Uddannelseschef Troels Clausen. Hvis du har spørgsmål til introduktionskurset, kan du kontakte Troels eller skolens administration på  TC@hogym.dk  eller  97414222.

Tidspunkt: Uge 8, 9, 10, 11, 13, 14.