De seneste nyheder

Holstebro Gymnasium og HF er en levende skole med et højt aktivitetsniveau, både i og udenfor undervisningen.

Her på nyhedssiden kan du følge skolens puls gennem udvalgte artikler fra skolens hverdag. Du kan også følge med på skolens Facebookside eller via Instagram feedet i bunden af forsiden.

11.05.2021 Gymnasiet lukker midlertidigt ned

Holstebro Gymnasium og HF lukker ned for fysisk fremmøde i perioden 12.-18. maj. Eleverne modtager online-undervisning hjemmefra.

09.05.2021 Coronasmitte i gymnasieklasse

Udbrud af corona i 1g-klasse

09.12.2020 Holstebro Gymnasium og HF går grønt på strøm

I slutningen af november 2020 blev stikket sat i fra et nyt solcelleanlæg på Holstebro Gymnasium og HF. Dermed begyndte den grønne strøm at flyde ud i skolens el-net og videre ud til lys, projektorer og pc’ere og andre strømforbrugende enheder på skolen.

30.11.2020 Nedlukning af gymnasiet i en uge

Holstebro Gymnasium og HF lukker ned for fysisk fremmøde og overgår til virtuel undervisning fra tirsdag 1. december til og med mandag 7. december