Arrange­­menter

Arrange­menter

Holstebro Gymnasium og HF er et åbent hus med mange gæster og arrangementer i løbet af året. Her kan du følge med i hvilke arrangementer, der foregår på skolen.

ÅBEN SKOLE: Lørdag 16. januar 2021, kl. 9.30-12.30

Kom og oplev, når hele gymnasiet er i fuld sving. Der er undervisning i mange forskellige fag og områder på både HF og STX. Du kan også få en snak med elever, lærere eller studievejledere om, hvordan det er at gå på gymnasiet.
Afholdelsen af arrangementet afhænger af myndighedernes anvisninger ift. Corona-situationen.

ORIENTERINGSAFTEN: Torsdag 4. februar 2021 kl. 19-21

Kom indenfor på gymnasiet til en aften, hvor du får indblik i skolens uddannelser og sociale miljø. Du kan også få en snak med elever, lærere eller studievejledere om, hvordan det er at gå på gymnasiet.